Den här sommaren

Måndag morgon. En vecka kvar att njuta till fullo innan allvaret sätter igång igen och det är dags att inta sin plats i ekorrhjulet. Vilken sommar vi haft. Den startade upp lite oroligt och jag hade noll semesterkänsla. Vid ett flertal tillfällen sade jag att jag likagärna kunde jobba istället. Men sen närmade sig mannens ledighet och vi skulle iväg på den stora USA-resan och det kändes så gött. MEN från ingenstans kom vattkopporna. Det var lite mögigt! Eller inte så lite...det var så jäkla mögigt! 
Så här i efterhand kan vi nu säga att det gör inget. Den här sommaren har varit fantastisk på många olika sätt och vis och det är nog en av de bättre somrarna faktiskt. Så, att vi nu har en vecka kvar, känns lite vemodigt. Jag vill fortsätta ha det så där oförskämt bra. 
Den här veckan ska fyllas till max med allehanda äventyr så vi står oss till nästa år. Vi ska suga ut det sista, som man säger. 
 
Den här sommaren har bjudit på ett fantastiskt väder som inte gör en så sugen på att dra söderöver utan mer sugen på att istället investera i trädgården. Däremot så finns det ingen garanti på att vi får en liknande sommar nästa år eller nästa år igen. Men aldrig förr har vi varit ute så mycket och nyttjat uteplatsen. Härligt!
I fredags var dags för fest. Perikles spelade i Askeröd och vi gick dit. Det blev ett par rundor på dansgolvet innan vi avslutade kvällen och det blev dags att gå hem. Hahaha jag måste ändå säga att fasiken vad gammal och antik man kände sig i jämförelse med resterande besökare... 
 
Askerödsfesten har funnit i tid och otid och det drar hur mycket folk som helst varenda år. Loppisen ska vi inte prata om. Folk blir som tokiga när de ska in och dra i loppisgrejorna. Kul att se! Och väldigt roligt för bygden att föreningen ordnar det här. Och vilket jobb alla gör! Det sätter den lilla byn på kartan. 
 
Så, gott folk. Njut av sommaren och alla kvällar vi har framför oss. Använd dina sinnen och ta till vara på det du har just där och då. 
 
/W
 
Familj Jag Uteplats Vin sommar
0 kommentarer