Påskaveckan

Det var det. Slutet gott, allting gott. Idag gäller det att suga ut varenda liten microdel av tiden och njuta av den sista lediga dagen innan allvaret kör igång igen imorgon. Den här veckan har varit så skön och som vanligt får man ju mersmak. Mersmak på att vara ledig och ta dagen som den kommer. Slippa rutiner, gå i nattasärken hela dagen, strunta i att borsta håret och tvätta bort smink... Att se ut som något katten släpat in. Jag menar, who cares!? Jag är ledig och då gör jag precis vad jag vill! 
 
Påskaveckan har fyllts med trevligt sällskap både på hemmaplan som bortaplan, god mat, solens strålar, vårtecken och utflykter. 
Jag och en väninna skulle ta en enkel tur ner till Ystad Saltsjöbad igår för att titta på Gynning * 2. Det slutade med att vi efter YSB körde runt hela Österlen med några välbehövliga fikastopp. En mycket trevlig dag, med andra ord! 
 
Kåseberga bjöd på solsken, en underbart god sillamacka och lite historia i form av Ale Stenar. Det var år och dar sedan sist jag var där.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Österlenkryddor - denna kryddiga oas där man kan hitta allt från väldoftande växter till glass med speciella ingredienser direkt från odlingen. Fantastiskt! Det var alldeles för länge sedan jag var där och det får inte dröja lika länge till nästa besök. Jag kan säga att det doftade väldans gott i bilen med rosmarin, kyndel och timjan när vi körde längs med de skånska småvägarna.  
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta mig ut och våra i trädgården. 
Have a nice day y´all!
 
/W
Utflykt
0 kommentarer