Eländes elände?

Gaaahh...onsdag redan och snart påsk! Hur snabbt går inte tiden? Inte för att jag inte vill vara ledig, men ibland skyndar det på lite väl snabbt. Och då vi nu närmar oss slutet av mars, blir jag lite fundersam och kan än en gång bekräfta att det svenska klimatet inte är något för mig. Jag menar, här hade vi en uns av vårkänning häromdagen. Sonen sprang ut i shorts och t-shirt och skrek att det var sommar. Kan dock tilläggas att han kom in efter en stund där han i alla fall tog på sig en jacka... Vi släppte lös dottern som kunde springa efter sin storebror ute på gräsmattan. Det plockades sedan lite blommor som ställdes in i på köksbordet.
Och sedan kom vintern igår igen och idag vaknar man upp till ännu en vintrig dag med minusgrader, blåst och heltäckande snötäcke. Alltså ursäkta språket, men va fan!!!
Nu är det bra! För mitt välbefinnande bör våren komma ASAP. Inget snack om saken. Har jag inte mått psykiskt dåligt efter alla sjukdomar, vabb och frånvaro från jobbet så kommer jag ta mig tusan bli knäpp. Snart. Det här är löjligt. Så, vilken tur vi har en resa att se fram emot i sommar. Vi vet ju alla hur de svenska somrarna är så därför tog vi det säkra före det osäkra och bokade oss så långt bort från den svenska gränsen vi kunde tänka oss. Och det ser vi fram emot. Och skulle det regna där, spelar det ingen roll. Där blir det i alla fall inga minusgrader när det regnar. Dessutom firar vi 10 år som gifta till sommaren och det måste ju firas med stil!
 
Idag blir det ett akut besök till IKEA. Ugnen gick sönder häromdagen. Först tvättmaskinen och nu ugnen. Precis vad vi behöver... Vad ska bli nummer tre? Ha ha jag lovar, det blir antingen torktumlaren eller kyl/frys. 
 
Nog med elände. Kaffet ska nu drickas upp och sedan ska sonen köras hem till en kompis.
Ha en fin onsdag!
 
Over and out!
 
/W
Familj Högtid
0 kommentarer