Rastlös!

Första riktiga pigga dagen idag. Sonen ha under hela veckan varit riktigt dålig. Feber och öroninflammation. För första gången fick vi Kåvepenin i tablettform. Den som är flytande är vedervärdig. Sonen har förvisso alltid varit duktig och medgörlig när det kommer till kritan och vi har i stort sett aldrig haft problem när vi skullat ge honom medicin, men just flytande Kåvepenin är ingen hit. Men tacka vet jag tabletter!
 
Som sagt, en pigg dag idag för oss båda. Mannen har jobbat så sonen blev hemma med mig. Det har varit ganska lugnt, han sköter sig själv rätt så mycket. När han velat ha sällskap har vi spelat spel, lagt pussel, tittat på några Astrid Lindgren klassiker. Jag introducerade Ronja Rövardotter för första gången. Han blev helt fascinerad! 
Och jag har mobiliserat mig mer idag. Tvättat, sorterat tvätt (sittandes) och polerat en del ytor i detta fanstastiska hem. Det har gått bra, men känner att jag blir snabbt trött i ryggen. Sitta funkar bäst! Känns ändå bra att aktivera mig med något. Kom på det innan att jag bara varit utanför dessa fyra väggar tre gånger under de här två veckorna. Det är dags nu! Är fruktansvärt rastlös och har bestämt mig för att återgå till jobbet nästa vecka. Blir dock inget direkt rännande i korridorerna. Vi får se hur det går. Jag kör nästa vecka och utvärderar hur det känns. 
Upptäckte innan att magen sjunkit avsevärt. Ha ha ha jag blev lite förvånad själv faktiskt när jag upptäckte det!
Mycket spännande är det i alla fall och jag väntar med spänning när det är dags för den lille att komma ut. Har börjat få ett sjukligt behov av att titta på förlossningsfilmer och är helt fascinerad över kroppens enorma krafter. Jag läste någonstans att under en förlossning får kvinnan känna på fruktansvärda smärtor som går att jämföra med smärtan av 20 brutna ben i kroppen. Jo tack, ont gör det! Men ändå är det en smärta som är fullkomligt bortglömd. Jag är redo och jag ser fram emot att åka in till förlossningen. Snart! (Har ju turen att min arbetsplats inte ligger så långt ifrån förlossningen... Får se, ha ha det kanske blir en chockad kollega som får köra in mig).
 
Nu ska jag försöka blunda för alla grejor och leksaker som sonen dragit ut i vardgasrummet... JAG ska inte städa undan det!
 
Ha en fin helg alla!
 
/W -  rastlös
 
 
Familj
0 kommentarer