Throw me to the wolves

Aaah, att vakna upp till sol och ljumma vindar. Now we´re talking! Vi har haft ett litet bakslag med vädret, men nu ser det ut som att det är på tillbakavägen igen. Vi blev ju bortskämda där ett tag. Till och med så att svensken började klaga på att det var för varmt. Tyst med dig, säger jag! Passa på och njut för tusan. 
 
Snart är det semester. Jag fattar inte vart den senaste tiden tagit vägen. Men jag klagar inte, för det ska bli så otroligt skönt med ledighet. Jag har redan nu börjat trappa ned, tar saker som de kommer. Kanske lite för slapp, men det är det ingen som dör av. Så länge jag har läget under kontroll så är jag lugn.
 
Igår var det utförsäljning på Majas Cottage nere i Vellinge. Jag släpade med mig sonen till den här lilla oasen.
Jag visste att det skulle vara mycket folk, men att det skulle vara just så galet mycket kunde jag inte föreställa mig. Vi stod alla som packade sillar och vi kunde bara röra oss millimetervis. Helt galet att ta in så mycket folk samtidigt i dessa små lokaler fyllda med glas. Glas och prydnadssaker.
Jag stoppade på mig i min famn lite av varje och tvingade dessutom sonen att bära två lyktor. Han sa dock att han fick ont i benen så han lastade över grejorna på mig. Och där stod vi, i en kö, som inte rörde sig över huvud taget. Men all eloge till sonen som inte sa ett ljud, inte rörde något utan bara fann sig i situationen. I was (and am) a proud moma! 
Efteråt fikade vi i caféet som vi gjort tidigare. Sonen fick pannkakor med sylt och grädde och jag tog det vanliga, en smaskig räkmacka. 
Sedan körde vi hem och jag kunde packa upp mina grejor. Det blev en del till utedagar och varma sommarkvällar. Ska bara få ordning på allt ute på trädecket och sen kan vi njuta!
Jag fullkomligt älskar de här burkarna! Det finns massor man kan göra och använda dem här till. Drycker av varierade slag, efterrätter, krukor, ljuslykta ja, you name it. 
Jag invigde en av burkarna igårkväll och visst ser det så där lite extra gott ut?
Jag kunde inte heller låta bli att införskaffa mig en av nyheterna i butiken. Det finns så många olika slags lyktor och vissa blir man bara betuttade i direkt som den här sommarlyktan i grönt. Den är så fin!
Men min absoluta favorit just nu är en tuffing. Den är riktigt bad-ass! 
Med det sagt, önskar jag alla en härlig söndag!
 
Over and out.
 
/W
Majaslyktor Shopping Utflykt
0 kommentarer