Wasabi

Så där ja. Då var helgen snart officiellt slut. Jäklar alltså. Man vill vrida ur minsta lilla tillfälle att ta till vara på, men sen så inser man att man inte "hinner". Jo det gör man, men man måste prioritera. Inte min starka sida... Jag vill ju hinna med allt. Jag blir, hur ska jag säga...mycket tillfreds när jag väl lyckas. 
 
Igår hade vi planerat att åka till Pinchos i Malmö med några goda vänner, men som tyvärr fick förhinder. Vi beslöt då att avboka bordet. Då vi fortfarande hade barnvakt tog vi tillfället i akt att ändå gå ut och vi valde Wasabi i Lund. Oh my fucking God, vad jag älskar sushi! Och det bästa är att både jag och mannen gillar det så inga sura miner här inte. Och Wasabi har den bästa sushin. Så enkelt är det. 
Vi tog in olika maki och nigiri samt några vårrullar. Alltså det är så gott, så gott! Och mäktigt. Det behövs inte mycket för att man ska känna mättnad. 
Vi brukar inte ta in efterrätter, men igår gjorde vi. Jag testade teglass och mannen beställde in chokladpudding. Teglassen hade en annorlunda men intressant smak. Helt klart godkänd, men inget jag skulle kunna tänka mig att äta varje dag. Men oavsett, Wasabi levererade igår. 
Nä, nu får jag väl ta och hämta hem vildingen. Huset kan ju inte stå städat hur länge som helst. Någon måste röra till det...
 
Ha en fin dag!
 
/W
Äktenskapsvård
0 kommentarer