Helt freak´n fantastiskt!

Alltså gå ut ur huset och stick in näsan i några blommor och dra in allt vad du kan. Sedan lägger du dig ner på gräsmattan, hög av dofterna. Bara ligg där. Tyst. Och lyssna på den symfoni som fåglarna tillsammans med insekterna skapar. Helt freak´n fantastiskt! Jag älskar den här tiden. Det finns inte mycket som slår maj månad när den är som bäst. Ljuset, dofterna, ljuden och den där pigga känslan i kroppen. Oslagbart! 
 
 
 
 
 
Grönt är skönt. Framförallt nu, den här perioden innan de nya späda bladen övergår till en äldre version som blir mer torr och grågrön. Och dofterna existerar i detta nu. Om någon vecka är det inte samma fräscha och nya doft som täcker vårt fantastiska landskap. Det är i detta nu du ska kasta dig ut i det gröna och sköna. Och andas. 
 
Imorgon blir det jobb igen. Känns som att det var en halv evighet sedan sist jag var på plats. Det är inte många veckor kvar och schemat är fullproppat. Så istället för att börja varva ner börjar den här kvinnan istället gå upp i varv. Just nu önskar jag att dygnet hade ett par timmar till. Jag har så svårt att komma till ro på kvällen (typiskt vid den här tiden på året) då jag inte vill missa något eller att jag bara vill vara vaken och njuta av tiden. Som tur är så efter jag somnat då sover jag. Om jag inte blir väckt av en orolig själ som är uppe och vandrar mitt i natten...
 
Nu ska jag gå ut och andas innan det är dags för veckans viktigaste - Grey´s Anatomy!
 
Over and out!
 
/W 
 
Jag Uteplats
0 kommentarer